Happy Soaps

Happy Soaps
De jongens van HappySoaps willen een plasticvrije cosmetica markt. Daarom zijn ze HappySoaps gestart. Ze vinden namelijk dat ons land, onze zee en onze aarde afval verdient wat niet 450 jaar nodig heeft om af te breken. Daarom zijn de HappySoaps producten volledig plasticvrij, rotzooi-vrij en bestaan ze uit natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou en het milieu.

Onze zee bestaat op dit moment uit meer dan 5 biljoen stukken plastic. Deze Plastic Soep wordt veroorzaakt doordat wij, de mensheid, een enorme hoeveelheid plastic produceren wat uiteindelijk als afval in de natuur terecht komt. 80% van het plastic afval in de zee is afkomstig vanaf het vaste land. Het komt via omwegen als de wind, riolen, grachten en rivieren in de zee terecht. Plastic flessen, zoals shampoo flessen vallen hier ook onder.

Door hun eigen ervaring in de cosmetica markt weten de mannen van HappySoaps dat het anders kan. Shampoo bars zijn hun eerste producten die volledig plasticvrij zijn. Dit is het begin. Hun ambitie is om jouw badkamer te vullen met plasticvrije producten en zo de cosmetica markt plasticvrij te maken. Gaan we dit samen met jou bereiken?