Conditioner bars

Conditioner bars
De conditioner bars van ShampooBars bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen en geen onnodige chemische toevoegingen. Bovendien gaan ze veel langer mee dan standaard conditioners uit een tube of fles. Is je haar van nature dun, gebruik een conditioner bar dan vooral in je haarpunten. Een conditioner kan je haren namelijk iets zwaarder maken. Als je dun haar over de hele lengte met een conditioner behandelt, kan het te plat gaan hangen. Is je haar daarentegen van nature dik, dan mag je een royale dosis gebruiken. Voor krullend haar kun je ook beter de haaraanzet niet te veel behandelen. Zo krijgt je kapsel meer volume. Deze conditioner bars hydrateren je haren en voorzien het van een beschermende laag, waardoor je ook in de volle zon geen last hebt van een uitgedroogd kapsel.

ShampooBars is opgericht door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben ze het initiatief genomen om shampoo en conditioner bars te gaan verkopen. Hun doel is om het gebruik van plastic shampoo flessen te minderen.

Er is voor elk haartype een geschikte Shampoo Bar. Daarnaast hanteren ze een zo laag mogelijke marktprijs, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt. Eén Shampoo Bar staat gelijk aan 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik.